Heerlijk
ongedwongen tafelen

In dit familierestaurant roert chef Jurgen Claeys sinds 2006 in de potten. Samen met zijn echtgenote èn gastvrouw-sommelier Patricia Schroeven delen zij hun passie voor quality food in combinatie met een exquis glas wijn aan een sfeervol gedekte tafel.
 
Chef Jurgen beheerst het vakmanschap van de klassiekers, maar bereidt deze keer op keer met een eigen twist. Specialiteit van zijn hand zijn creatieve bereidingen met dagverse kreeft en een eerlijk stuk vlees van het huis.  
 

Liefste klant wij hebben een luxeprobleem  Wat Betekent luxeprobleem?

Probleem dat bestaat als je teveel van het moderne leven hebt. J

U weet dat wij zeer begaan zijn met wijn en spijs en één van de voor of nadelen hiervan is dat wij af en toe eens contact moeten leggen met verschillende wijnbouwers of oenologen. Dit jaar is het de regio van Toscane , we weten het luxeprobleem J, maar toch noodzakelijk om u beter te kunnen dienen. Aangezien wij ons op een moderne manier verplaatsen…… met  de vliegmachine J, houden wij het natuurlijk zo kort als mogelijk maar ook weer niet te kort he. Ne mens moet ook een beetje bekomen .

M.a.w.

 Wij zijn gesloten vanaf zondag 16 september tot en met zaterdagmiddag 22 september .

Vanaf zaterdagavond 18:00 is ons luxeprobleem opgelost. J

 


 
Degustaties gaan door elke 3de dinsdag van de maand. Vanaf 10 personen tot een maximum van 20 personen. Uitgezonderd in de maanden Juli, Augustus, December en Januari.

Inschrijven


© Restaurant De Ké - Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory